Inschrijfformulier

Inschrijfformulier cursussen en workshops

Algemene voorwaarden

Lees a.u.b. eerst de algemene voorwaarden zoals deze gelden voor de cursussen en workshops alvorens je het inschrijfformulier verstuurd.

Nadat je alle gegevens ingevuld hebt op het inschrijfformulier en per mail hebt verzonden, volgt de betaling van het inschrijfgeld à € 50,- op rekeningnummer NL15 INGB 0007 434897  t.n.v. Atelier Claartje van Oosterum, te Eindhoven. De inschrijving aan een cursus of workshop vindt plaats op volgorde van betaling. Het resterende bedrag dient minimaal drie weken voor aanvang betaald te zijn.

Bij onvoldoende inschrijving kan een cursus door mij geannuleerd worden en wordt het lesgeld in zijn geheel teruggestort.

Volledige restitutie is tot drie weken voor aanvang. Mits er voor een betalende vervanging gezorgd wordt, volgt er in de week voorafgaand aan de workshop geen enkele terugbetaling meer en tot twee weken voor aanvang wordt 1/3 in rekening gebracht. Deelname aan een cursus is geheel voor eigen risico. ‘Atelier Claartje van Oosterum’ aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade.

Indien je meer informatie wenst over een (portret) opdracht, workshop, cursus, weekendworkshop, de mogelijkheden voor een vrijgezellendag, teamdag, of bedrijfsuitje, of je wilt een kijkje komen nemen in mijn atelier, kun je mij bereiken op telefoonnummer 040-2511373, of per e-mail claartjevanoosterum@upcmail.nl